Over mij

Ik ben Ellen, educatief auteur, maker, onderzoeker en docente op het snijvlak van kunst & communicatie. Mijn oorsprong ligt in de communicatie en vanuit de overtuiging dat het nooit te laat is om je dromen achterna te gaan gooide ik in 2017 het roer om en startte ik aan de vrije academie voor beeldende kunsten in Nunspeet. In 2019 vervolgde ik mijn studiepad aan de Master Kunsteducatie (Fontys, Tilburg) waar ik in 2021 cum laude afstudeerde.

Kunst geeft mij telkens een ander perspectief op wat vertrouwd is. Elke ervaring laat een indruk na. Zo laat kunst mij keer op keer de dialoog aangaan, met mijzelf, de ander en het andere. Door kunst te ontmoeten, te maken en te gebruiken als reflectiemiddel, wil ik als beeldend kunstenaar en kunsteducator deze ervaring actief delen met anderen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, of heb je interesse in mijn beeldend werk voor expositie of aankoop? Mail naar ellen@metkarakter.eu (Ellen Wolfrat – van der Aart) of gebruik het contactformulier.

CRKBO_Docent