Communicatie

“Van de dynamiek in projecten word ik blij, juist omdat ik een coördinator ben. Een planner én een creatief denker, iemand die gerust bestaande kaders durft te bevragen.”

Ik ben een verbinder. Tussen mensen, mogelijkheden en elementen zoek en leg ik actief de verbinding. Ik heb een onderzoekende houding en voel mij het meest prettig als juist niet alles vast ligt. Deze eigenschappen kenmerken mij ook in mijn communicatiewerkzaamheden.

Mijn kracht ligt in de penvoering in complexe projecten, het coördineren en ontwikkelen van publicaties, in gesprek gaan & interviews afnemen, contentontwikkeling voor (les)boeken en het ondersteunen bij communicatie rondom veranderingen (intern en extern). In deze werkzaamheden weet ik mensen en opinies samen te brengen, beweeg ik mij gemakkelijk tussen verschillende lagen van een organisatie, zie ik de overlap in thematiek en weet ik de kracht van de verschillen helder te verwoorden.

Ik ben ondernemend, voel mij thuis in een werkomgeving vol diversiteit. Van de dynamiek in projecten word ik blij, juist omdat ik een coördinator ben. Een planner én een creatief denker, iemand die gerust bestaande kaders durft te bevragen.

Heb je een project waarin je penvoering en/of coördinatie zoekt, wil je al langere tijd een publicatie (groot of klein) ontwikkelen en zoek je een auteur die een brei aan informatie gericht kan verbinden tot een solide communicatiestuk? Laat het mij weten! Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden.